رزرو هتل

رزرو هتل

هتل یار رزرو هتل های مشهد تهران تبریز گیلان مازندران رشت هتل های گروه آریا رزرو هتل آپارتمان در اصفهان شیراز یزد کیش با تخفیف های کوتاه مدت رزرو هتل
رزرو هتل

رزرو هتل

هتل یار رزرو هتل های مشهد تهران تبریز گیلان مازندران رشت هتل های گروه آریا رزرو هتل آپارتمان در اصفهان شیراز یزد کیش با تخفیف های کوتاه مدت رزرو هتل

چگونه پذیرایی کنیم؟



بر خلاف آنچه که توسط بسیاری گمان می رود پذیرائی و آداب آن چیزی بسیار فراتر از صرف غذا و نوشیدنی است که بر سر میز شما در رستوران و هتل آورده می شود. در این عصر که می توان آن را دوره غذاهای سریع نامید بسیاری از ما عادت نشستن بر سر میز و لذت بردن از خدماتی که به طور منظم، توسط گارسون های حرفه ای ارائه می شود و فرصت مصاحبت کافی را با دوستان و خانواده فراهم می آورد را، کنار گذاشته ایم.

منظور از سرویس سر میز نوع خدماتی است که یک رستوران آن را انتخاب، کارکنان خود را طبق آن آموزش می دهد و رعایت آن را برای آنها الزامی می کند تا تبدیل به عادت و نظم شود. اینگونه است که می توان انتظار خدماتی استاندارد و واحد را در رستوران ها داشت و چه بسا رزرو هتل در مسافرات برای گردشگرها را تحت تاثیر قرار دهد.

اگر علاقمند هستید از انواع سرویس های مطرح در صنعت تشریفات و هتلداری دنیا بیشتر بدانید، در این مطلب با ما همراه شوید.


سرویس آمریکایی
سرویس میز آمریکایی تشکیل شده است از روش های سنتی مختلفی که ریشه در دو یا چند کشور دیگر دارند. در این شیوه سه نوع متفاوت از سرویس برای هر وعده غذایی می تواند ارائه شود. در مورد سالاد زمانیکه در ظرف بزرگی بر سر میز آورده می شود و آنگاه خدمتکار مقدار مناسبی از سالاد را در بشقاب سالاد هر یک از میهمانان قرار می دهد از روش فرانسوی تبعیت می شود. آن زمان که سوپ شما در یک سو پخوری بزرگ جلوی میزبان میهمانی قرار می گیرد و این فرد است که برای هر کدام از میهمانان در ظرف مخصوص سوپ را سرو می کند در واقع شاهد روش انگلیسی هستید. آن زمان نیز که غذای اصلی در بشقاب ها به صورت جداگانه برای هر میهمان سرو می شود در واقع سرویس میز روسی در حال اجراست. همان طور که گفته شد این نوع از سرویس ها از کشورهایی که از آن ریشه دارند وارد استانداردهای آمریکایی شده و اجرا می گردند.


سرویس فرانسوی

سرویس انگلیسی


این سرویس گاهی سرویس میزبان نیز نامیده می شود. در این سرویس تمام ظرف های حاوی انواع غذا و سوپ جلوی میزبان قرار داده می شود و آنگاه وی شروع به سرو غذا در بشقاب افراد از سینی و ظرف سوپی که جلوی وی قرار داده شده است می کند. بسیاری از آمریکایی این نوع از پذیرایی را در منازل خود به هنگام «عید شکرگزاری « آنگاه که میزبان مرد، بوقلمون کباب شده را می برد و در همان حین همسر وی هم بشقاب ها را آماده می کند تا دست به دست دور میز و جلوی میهمانان گذاشته شود.
در این نوع سرویس مثل بسیاری دیگر از انواع سرویس ابتدا غذا برای بانوان سرو می شود و آنگاه به نوبت و از سمت راست سرو کننده برای آقایان. یکی از موقعیت هایی که در آن می توان سرویس انگلیسی را دید، در میهمانی های صرف چای در انگلستان است جاییکه یک سینی بزرگ حاوی ساندویچ و چای در جلوی میزبان بانو قرار می گیرد و او نیز چای را در فنجان ها ریخته و ظرف حاوی ساندویچ ها را جلوی میهمانان اطراف میز تعارف می گرداند.

رزرو هتل
سرویس فرانسوی
این سرویس رسمی ترین سرویس موجود می باشد، که در کلاب ها، هتل ها و رستوران ها از آن استفاده می شود. در سرویس فرانسوی یک میز فرعی به کنار میز اصلی که میهمانان نشسته اند آورده می شود که بر روی آن غذاها به شکل زیبا و آراسته شده ای درون یک سینی بزرگی در کنار سو پخوری و ظرف گرم نگهدارنده غذا چیده شده اند. در این روش معمولا تمام غذاها درون ظروف گفته شده قبل از آماده کردن هر بشقاب برای میهمانان به آنها نشان داده می شود و دوباره بر روی میز فرعی قرار می گیرد و آنگاه برای هر میهمان از روی همین میز فرعی سرو خواهد شد. سرویس سینی نیز در واقع نوع اصلاح شده ای از سرویس فرانسوی است که در آن غذا در بشقاب های سرو با ابزار مورد نیاز سرو آن قرارداده می شود و آنگاه جلوی هر کدام از میهمانان گرفته شده و آنها خود غذا را با ابزار یاد شده در بشقاب های خود در صورت تمایل می کشند. سرویس فرانسوی بیشتر برای وعده سالاد می باشد؛ خدمتکار میز چرخ دار مخصوص سالاد را بر سر میز میهمانان آورده و سالاد را در میز فرعی آماده می کند و آنگاه آن را از درون ظرف بزرگ سالاد برای میهمانان سرو می کند. نوع دیگری از این سرویس در حالتی است که خدمتکار تعداد زیادی بشقاب در انواع سالاد و دسر را بر روی میز چرخ دار بر سر میز می آورد و میهمانان هر کدام را که اشتها آورتر می یابند را انتخاب می کنند.


سرویس روسی
این سرویس رایج ترین سرویسی است که امروزه در رستوران ها استفاده می شود. بشقاب های غذا که از پیش آماده، تزئین شده و آماده سرو هستند طبق سفارش
میهمانان در جلوی آنها قرار داده می شود. در این سرویس از میز فرعی خبری نیست تفاوت این سرویس با آنچه که از شیوه سرو غذا در روش آمریکایی معروف است این
است که در روش روسی غذاها از سمت چپ میهمان توسط خدمتکاری که سینی حاوی ظروف غذای اصلی در دست راستش قرار می گیرد سرو می شود و نوشیدنی ها نیز
از سمت راست میهمان و با دست چپ خدمتکار ریخته می شوند.

سرویس بوفه
بیشتر مردم با این نوع سرویس آشنایی دارند و در رستوران ها با میز سالاد و دسر این سرویس را تجربه کرده اند. در کشور خودمان نیز تقریبا در تمام مراسم عروسی از این روش استفاده می شود. در این روش میهمانان باید میز خود را رها کرده بر سر میز سالاد و دسر حاضر شده بشقابی مناسب انتخاب کرده و از بین انواع غذاهای موجود بر روی میز در کنار سالادها و دسرها (که ممکن است میز جداگان های برای آنها در نظر گرفته شده باشد) انتخاب کرده و در بشقاب و ظروف خود بریزند و آنگاه بر سر میز خود برگشته و شروع به میل غذا کنند.

اصول مهم در سرویس سر میز
• غذا را از سمت چپ میهمان سرو کنید.
• از سمت راست هم جمع کنید.
• نوشیدنی ها از سمت راست سرو می شوند.
• بانوان (به ترتیب از مس نتر به جوا نتر) در سرو غذا مقدم هستند.
• انگشتتان هیچگاه با غذا برخورد نکند.
• ظروف بلورین را از پایی نترین نقطه یا دسته و پایه آ نها بگیرید. (مثلا در مورد لیوان های بلورین پای هدار)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.